Svedočila prijateljica Novosađanke koja je prijavila Slobu Snajpera

Prijateljica Novosađanke za čiju je otmicu osumnjičen Slobodan Milutinović Snajper, svedočila je u Višem javnom tužilaštvu.
Svedočila prijateljica Novosađanke koja je prijavila Slobu Snajpera
Foto: 021.rs

Ona je svedočila o dešavanjima iz septembra ove godine, kada je Milutinović uhapšen, ali i o navodnom nasilju koje se dogodilu u julu ove godine, prenosi Blic.

To da je prijateljica oštećene svedočila potvrdio je njen advokat Miloš Bugarski, koji nije želeo da komentariše izjavu svedoka. 

Snajper je uhapšen u septembru zbog sumnje da je, kako su tada javili mediji, napao devojku u iznajmljenom stanu na Podbari. Potom se oglasio Viši sud u Novom Sadu, navodeći da je Milutinoviću određen pritvor zbog sumnje da je počinio otmicu. 
 
Sredinom oktobra mu je produžen pritvor za još 30 dana. 
  • Radoslav Radivojevic

    19.01.2022 10:01
    Izanska ulica 3a
    Sve su to jajare koje su palile auto i misle nekoga ce sa filmova da prestrase da odustane od prijave i izjave na sudu? hahaha Da nije jadno bilo bi smesno. Sto meni niste zapalili auto pa jasno se zna ko kome pali auto nema tu kao na stanici: nepoznata osoba za tuzilastvo u prijavama Cajota koji su u dilu sa jadnim malim fol kriminalcima. Nisu oni nikakvi krimosi, to je saka jada koja misli, da ce sa ovakvim metodama, nasiljem, u grupama uvek tuku slabije od sebe i nocu se sakrivaju nesto postici. Dajte kazne da placu na sudu i vriste od muke kad im se procita: U ime naroda presuda - teski fizicki rad na razvoju autoputeva Srbije. Nemaju oni muda da to urade u sred bela dana samo nocu pa beze a na sudu: nisam ja. To im je najbolji izgovor. Sramota jajare kakav Snajper i Ramboti. Kad nalete na jaceg da vidis kakve batine dobiju sakriju su u Crnu Goru par meseci dok su u gipsu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika