FOTO: Požar u Minakvinom Spa centru na Telepu, dvoje se nagutalo dima

U požaru koji je izbio nešto posle dva sata ujutru u Spa centru Minakva, u Novom Sadu, dve osobe su se nagutale dima, zbog čega su hospitalizovane.
FOTO: Požar u Minakvinom Spa centru na Telepu, dvoje se nagutalo dima
Foto: 021.rs

Kako nezvanično saznajemo, do požara je došlo u Fitnes spa centru Minakva na Futoškom putu 93b.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je u 2:25 časova na poziv policije, a dva muškarca starosti 61 i 62 godine, koja su se nagutala dima, prevezena su na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, potvrđuje za 021.rs doktorka Nikolina Marić iz novosadske Hitne pomoći. 
Prema nezvaničnim informacijama iz policije, požar su izazvali varioci koji su tokom noći radili u objektu. Ovo je potvrdila kompanija, koja je navela da je požar izazvala varnica aparata za sečenje
 
 
Kako saznajemo od vatrogasaca, na licu mesta bilo je devet vatrogasnih vozila sa 19 pripadnika ove službe, požar je lokalizovan do 2:45 časova, a uzrok požara se utvrđuje.
 
Kako se naš reporter uverio, policija obezbeđuje lokaciju. 
  • Novosadjanin

    19.11.2021 19:45
    vreme rada
    Pojedini poslovi se NE OBAVLJAJU u sitne sate bez obzira kakvi su i ko su majstori....
  • Kostadin

    19.11.2021 00:48
    Paljevina
    Sve je to napravljeno uz pomoc stapa i kanapa spram toga ide i trajnost.Videcete sta ce se sve desavati sa tim novogradnjama u buducem periodu.Ne daj boze zemljotresa e tada bi se u pravom svetlu razotkrio fuseraj
  • Avion od papira

    17.11.2021 17:23
    Juče fasada za zgrade, danas požar. Spremite se, počelo je

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika