FOTO: Automobil nakon sudara završio na krovu na Mišeluku

Neposredno pre petlje Mišeluk iz pravca Petrovaradina oko 7:40 časova se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj se jedan automobil prevrnuo na krov.
FOTO: Automobil nakon sudara završio na krovu na Mišeluku
Foto: 021.rs

Kako je za 021.rs navela dr Nikolina Marić iz Hitne pomoći, njihova ekipa je bila na licu mesta, ali nije bilo potrebe za intervencijom jer nema povređenih.

Na samom mestu sudara, neposredno pre skretanja za petlju Mišeluk, odnosno Kovid bolnicu, zbog prevrnutog automobila koji stoji na putu stvorile su se i manje gužve u saobraćaju u oba pravca.
Očevici koji su prošli pored mesta udesa navode da nije baš jasno kako je došlo do prevrtanja automobila, koji se prvo sudario sa drugim vozilom. 
 
 
Više detalja o uzrocima nezgode očekuje se nakon uviđaja policije. 

Teme

udes
  • Teodosije III

    25.11.2021 06:22
    Živim u Kamenici. Koliko mogu izbegavam i Most slobode i Mišeluk. Tu postavite kamere.
  • Posmatrač

    24.11.2021 22:38
    Samo po džepu
    Čitam i ne verujem.Meni je biciklista na mostu Slobode sa prdavcem od motora pravio problem jer nisam hteo da se sklonim na njegovo avlendovanje!I onda prošao ispred i počeo da mi se namešta na haubu.I gde su tu kamere?!A umeju da kukaju kako ih vozači auta mrze!Pa ako ti se gine nemoj druge da maltretiraš.I po čemu je desna traka sporija?Pa nije to auto put,ograničenje je 80!
  • SZ

    24.11.2021 20:46
    Očevidaca dogadjaja
    Nema ovo veze sa brzom vożnjovm. Ovo je trenutak ne pažnje vozača pežoa koji je kasno video da je vozač golfa ukočio i hteo je izbeći udes skretanjem desno. Prednjim desnim točkom se popeo na uzbrdicu i nastupilo je prevrtanje. Kolona se kretala propisanom brzinom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika