Odloženo suđenje Novosađaninu optuženom za nedozvoljene polne radnje nad detetom

U Osnovnom sudu u Novom Sadu juče je za 9. decembar odloženo suđenje Novosađaninu N. P. (50) optuženom za nedozvoljene polne radnje i polno uznemiravanje osmogodišnje devojčice.
Odloženo suđenje Novosađaninu optuženom za nedozvoljene polne radnje nad detetom
Foto: 021.rs
Suđenje je odloženo zbog izostanka veštaka.
Okrivljenom je u međuvremenu zatvorski pritvor zamenjen kućnim uz elektronski nadzor.
U dosadašnjem postupku, koji je od početka zatvoren za javnost, zbog zaštite maloletne žrtve, saslušan je optuženi kao i nekoliko svedoka, među kojima je i njegova supruga.
 
Policiji su pre više od godinu dana N. P. prijavili roditelji devojčice. Ona im je, kada je skupila hrabrost, rekla da ju je "čika", sa čijim sinom se druži od rođenja, neprimereno dodirivao po telu i da se to dogodilo u tri navrata. 
 
Po devojčicinim tvrdnjama, dva puta se to desilo kada je odlazila kod njih da spava, a poslednji put u noći izmeđi 5. i 6. septembra prošle godine na jednom salašu na Čeneju, gde su sa tom porodicom proslavljali punoletstvo njihovog najstarijeg sina.
  • Mica

    25.11.2021 18:49
    Prikuplja papire da nije normalan i tu ga oslobode
  • Mina

    25.11.2021 10:35
    Zasto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika