Devetnaestogodišnji vozač ostaje u pritvoru nakon nesreće kod Rumenke

Strahinja S. (19) iz Rumenke, koji se sumnjiči za nesreću u kojoj je poginuo Vukašin S. (17) a dvojica maloletnika zadobili povrede, ostaje u pritvoru.
Devetnaestogodišnji vozač ostaje u pritvoru nakon nesreće kod Rumenke
Foto: 021.rs

Kako piše Dnevnik, pritvor mu je odlukom Vieg suda u Novom Sadu produžen do 12. decembra.

Saobraćajna nesreća za koju se devetnaestogodišnjak sumnjiči dogodila se u noći između 21. i 22. avgusta, kada je automobil u kojem su se nalazila četiri mladića sleteo u kanal DTD kod Rumenke.

Devetnaestogodišnjak je, vozeći automobil iz pravca Kisača, na ulazu u Rumenku izgubio kontrolu nad volksvagenom, skrenuo s puta, udario u saobraćajni znak, sleteo i upao u kanal.
 
On je, nakon ukazane lekarske pomoći, uhapšen zbog sumnje na teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
 
Prvo mu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je u zakonskom roku saslušan kod nadležnog tužioca, a potom mu je određen pritvor zbog mogućnosti da utiče na svedoke i bojazni od ponavljanja krivičnog dela i od tada se nalazi iz rešetaka. 
  • Grit

    27.11.2021 05:59
    Сачувај Боже!
    Када већ помињете војску и хипотетички постављену ситуацију да сви деветнаестогодишњаци буду упућени на две године у војску и онда неки овакав уђе у тен(а)к. Било би као у Кустином филму Андерграунд, оно када је мајмун ушао у исти, мислим на тенак. А што се тиче утицаја на сведоке осумњиченог па он се јадан ничег не сећа. Не зна он ни ко је возио у каквом је стању био те ноћи.
  • pera n.s.

    26.11.2021 11:07
    @manje zveckanja
    ne lupaj...veze nemas..
  • Manje zveckanja

    26.11.2021 10:10
    Vojni rok u jadnoj vojsci nece resiti niciji problem.
    Problem ce resiti bolje kucno vaspitanje, dobra skola i dobar posao
    u boljoj drzavi i boljem drustvu.

    Nesrece se desavaju.
    Divljanje je lokalni uzrok.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika