Sedmoro povređenih u udesima u Petrovaradinu i na Iriškom vencu

Novosadska Hitna pomoć je u nedelju imala tri intervencije zbog saobraćajnih nezgoda na sremskoj strani grada u kojima je povređeno sedam osoba.
Sedmoro povređenih u udesima u Petrovaradinu i na Iriškom vencu
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći, doktor Zoran Krulj, kaže za 021.rs da su mahom u pitanju lakše povrede. 

Prva nezgoda se dogodila u 20:56 časova u Petrovaradinu, u ulici Dragutina Šenka kod broja 6. U sudaru dva vozila je povređen muškarac star 37 godina koji je nakon zbrinjavanja na licu mesta prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Hitna pomoć je intervenisala i u 21:09 časosva na spuštanju s Iriškog venca ka Novom Sadu, gde je automobil udario u bankinu i nakrivio se. U ovoj nezgodi su pregledana četiri muškarca stara 24 godine, ali nije bilo potrebe da budu prevezeni u bolnicu, već su samo adobili upute da se jave lekari u slučaju pojave nekih simptoma. 
 
Udes se dogodio i u 1:17 časova u Petrovaradinu, u Preradovićevoj ulici na okretnici "devetke". U sudaru dva vozila povređeni su muškarci stari 18 i 33 godine, koji su nakon zbrinjavanja na licu mesta dobili upute da se jave lekaru. 

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika