Teško povređen pešak na Telepu, u Veterniku oboren desetogodišnji dečak

Četiri osobe, među kojima je i desetogodišnji dečak, povređene su u ukupno četiri udesa proteklog dana u Novom Sadu.
Teško povređen pešak na Telepu, u Veterniku oboren desetogodišnji dečak
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs potvrđuje portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, među povređenima je i 20-ogodišnji pešak koji je zadobio teške povrede nakon što je oboren na Bulevaru patrijarha Pavla, u nezgodi koja se dogodila nešto pre 22 časa.

On je, dodaje Krulj, zadobio višestruke povrede i u svesnom stanju prevezen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra KCV-a.

U još tri nezgode koje su se dogodile proteklog dana, prva intervencija novosadske Hitne pomoći bila je nešto posle 10 časova ujutro kada je na Bulevaru oslobođenja kod broja 9 došlo do nezgode u kojoj je povređen pešak star oko 70 godina, koji je vozilom udario u zadnji deo automobila. On je nakon ukazane pomoći prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 
U Ulici kralja Petra u Veterniku oko 18 časova oboren je 10-ogodišnji pešak koji je nakon zbrinjavanja prevezen na odeljenje dečije hirurgije.
 
Svega 30-ak minuta kasnije došlo je do sudara dva vozila na Bulevaru oslobođenja u kojem je povređen muškarac star 50 godina. Njemu je nakon zbrinjavanja na licu mesta dat uput za zbrinjavanje u Urgentnom centru.
  • p

    30.11.2021 11:57
    velika je razlika kada neko vizu 80 km/h tamo gde je propisano 50 km/h.
    kaznjavaju se ljudi koji voze 55 km/h, ali pravi problem je neprimereno bahata voznja koja cesto prolazi nekaznjeno
  • Milica

    30.11.2021 11:11
    Bulevar Patrijarha Pavla nema nikakvu signalizaciju, mracno je i nepregledno. Pešaci se tesko uocavaju na pesackim prelazima, a da ne govorim da se ne poštuje ograničenje brzine. Hitno postaviti semafor e!
  • Neces ti meni

    30.11.2021 10:57
    Inacenje, nekultura, bahatost, primitivizam, neznanje u voznji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika