Privrednik napao predsednicu opštine Beočin u piceriji, njenom saradniku razbijena glava

Predsednicu opštine Beočin Mirjanu Malešević Milkić napao je privrednik iz Beočina, dok je njenom kolegi, nakon fizičkog sukoba, razbio glavu.
Incident se dogodio u sredu, oko 18 časova, dok su za stolom u piceriji "Bolero", u Beočinu, sedeli Malešević Milkić i njen saradnik N. P. 
Kako kaže Malešević Milkić za 021.rs, njima je prišao privrednik iz Beočina žaleći se da je njegovoj firmi isključen gas, nakon čega je počeo da je vređa.
 
Potom je došlo do fizičkog sukoba između beočinskog privrednika i N. P, koji je, tvrdi Malešević Milkić, pokušao da odbrani predsednicu opštine Beočin iz redova Socijalističke partije Srbije. 
"Sedela sam sa kolegom i vodila normalan razgovor, a onda je čovek prišao i počeo da vređa, da bi posle toga razbio kolegi glavu, dok je mene gurnuo sa stolice i udarila sam glavom o pod. Nakon toga su prišli naši prijatelji koji su se nalazili u blizini i pomogli nam. Sve je to krenulo nakon što se čovek žalio da smo mi isključili gas u njegovoj firmi. Nisam ozbiljnije povređena ali sam uznemirena, moj kolega je završio u Urgentnom centru i dobio nekoliko šavova", kaže Malešević Milkić.
 
Malešević Milkić pretpostavlja da isključenje gasa nije pravi povod za napad, jer se time predsednik opštine ni ne bavi. 
 
"Često doživljavam ovakve situacije, suočavam i sa fizičkim i sa verbalnim napadima. Pretpostavljam da je to neka mržnja i revolt koji su prisutni još od predizborne kampanje", poručuje predsednica opštine Beočin.
 
Prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, policiju je o slučaju obavestio Dom zdravlja u koji se povređeni javio sa lakim telesnim povredama, a organi MUP-a trenutno rade na utvrđivanju prekršajne odgovornosti. U policiju je, kao svedok, pozvana i sama predsednica opštine koja je dala izjavu.
 
Povodom ovog incidenta oglasio se i Kabinet predsednika opštine Beočin, poručujući da opštinska uprava "najoštrije osuđuje bilo kakav vid nasilja, a posebno fizičko nasilje".
 
"Zahtevamo od istražnih organa i svih državnih institucija da reaguju i najoštrije kazne počinioca. Podsećamo da ceo svet i Srbija ovih dana obeležavaju nedelju borbe protiv nasilja nad ženama", navodi se u saopštenju. 
 
Podsetimo, na prošlogodišnjim izborima u Beočinu je došlo do smene vlasti, kada je Srpsku naprednu stranku pobedila Socijalistička partija Srbije. 
  • Mitke83

    06.12.2021 20:18
    A vide sps gospoje,pa ko ministarka...
  • Vuk

    05.12.2021 01:19
    Ne DIRAJTE Rajaka
    Legenda je to…
  • Boki

    03.12.2021 09:47
    A niko ne prica o fabrici vode koja ce da se pravi za Novi Sad i da gradjani Beocina i sela ce ubuduce leti imati problema sa nedostatkom vode
    Predsednica dogovorila sa sns da je ne diraju ali da da nasu vodu, bas je briga ne zivi u Beocinu a i pelinkovac joj je mnogo drazi od vode!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika