Devojčicu u Petrovaradinu udarila kola dok su išla u rikverc

Hitna pomoć je u protekla 24 sata intervenisala zbog tri saobraćajne nezgode.
Devojčicu u Petrovaradinu udarila kola dok su išla u rikverc
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, kaže za 021.rs da su u ovim nezgodama povređene tri osobe.

Prva intervencija je bila u 8:13 časova u Petrovaradinu u Preradovićevoj, kod brojeva 10 i 12, gde je automobil koji se kretao u rikverc udario devojčicu od 11 ili 12 godina. Nakon pružene pomoći na licu mesta devojčica je prevezena u Dečiju bolnicu na dodatne preglede. 
Hitna je intervenisala i u 8:59 sati na Novosadskom putu u Veterniku gde je žena stara 30 godina pala sa skutera. Ona je nakon prve pomoći prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
Saobraćajna nezgoda se dogodila i u 3:09 časa kod Trandžemantskog groblja u Petrovardinu. U ovom udesu je povređena žena koja je prebačena u Urgentni centar. 

Teme

udes
  • /

    04.12.2021 08:33
    /
    da se ispravim-kao sto su vam naprednjaci pogresno izobelezavali trake i izmenili pravila ponasanja u kruznom toku
  • Dejan

    04.12.2021 06:24
    Cudno
    Druze nemoze bicikl da se vozi stazom za pesake.Nastaje problem ljudi setaju opusteni su pricaju ,a iza ledja im dolazi bicikl.
  • /

    03.12.2021 23:27
    /
    je li moroni kako ste vi prosli testove kada ne znate prava prvenstva pri ukljucivanju u saobracaj?

    ili ce vam naprednjaci menjati pravila kao sto su izobelezavali trake u kruznim tokovima i ukinuli zute trake da vas ne bi zbunjivali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika