Masovna tuča u kafani na Spensu, pevač uboden u srce i pluća na intenzivnoj nezi

Dvadesetsedmogodišnji pevač S. M. uboden je nožem u srce u masovnoj tuči koja se sinoć, oko 23 sata, dogodila u kafani na Spensu, saznaje 021.rs.
Masovna tuča u kafani na Spensu, pevač uboden u srce i pluća na intenzivnoj nezi
Foto: 021.rs

Pacijent S. M. (27) primljen je  u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine zbog ubodne rane sa leve strane grudnog koša, navode za 021.rs u PR službi Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

"Nakon kliničkog pregleda, laboratorijskih ispitivanja i radiološke obrade verifikuje povreda srca i pluća te hitno indikuje i operativno lečenje", piše u odgovoru za 021.rs. 

U daljem toku, nakon operativnog lečenja pacijent je hemodinamski nestabilan u teškom opštem stanju i smešten na kliniku za intenzivnu terapiju i reanimaciju radi daljeg konzervativnog tretmana.
 
Osim mladića koji je teško povređen, lakše je povređen još jedan momak koji je učestvovao u tuči.
 
Naš izvor iz Kliničkog centra navodi da su neki od onih koji su učestvovali u tuči dovodili povređene u Urgentni centar, a da je potom dolazila policija da ih traži.
 
Kako 021.rs nezvanično saznaje iz policije, priveden je veći broj osoba koje su učestvovale u tuči, međutim, Tužilaštvo još uvek nije kvalifikovalo krivično delo, te još uvek nema krivičnih prijava. Radi se na utvrđivanju okolnosti.
 
Napomena: Resto bar Prague na Spensu objavio je da se tuča nije dogodila u "kafani Prag", odnosno u njihovom lokalu. Oni su izrazili "iskrenu zabrinutost za povređenog mladića, uz uverenje da će se u što kraćem roku oporaviti od zadobijenih povreda".
  • Inspektor

    08.12.2021 11:23
    Lupa
    U izvešTajik se dodaje da je pevač skratio pijesmu Gara za 20 strofa i time izazvao revolt novosadke publike.
  • Nik

    07.12.2021 20:06
    @Liman
    Tačno je da nije tema, ali pojašnjenje: po predlogu koji ide na referendum sudije bira telo od 12 članova, u kojem sedi 6 "eminentnih pravnika", a to ko su oni odlučuje predsednik države. Tako je nadležnost za izbor sudija data direktno predsedniku, umesto dosadašnjeg posrednog uticaja koji je imao preko Skupštine.
  • 002211

    07.12.2021 12:42
    Po minusima naspram pluseva vidi se koliko je Srbija paradoksalna i paranoična, da živi u paralelnoj stvarnosti. Sva je uz prefiks "para".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika