Dečak oboren u Petrovaradinu, u stabilnom stanju na intenzivnoj nezi

Dečak (13) teško je povređen kada je ga je juče udario automobil u Reljkovićevoj ulici u Petrovaradinu.
Dečak oboren u Petrovaradinu, u stabilnom stanju na intenzivnoj nezi
Foto: 021.rs

Iz Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine kažu za 021.rs da se dečak nalazi u jedinici intenzivne nege u stabilnom stanju. 

Pacijent nije životno ugrožen.

Portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, kaže za 021.rs da je njihova ekipa intervenisala u 17:53 časova u Reljkovićevoj ulici, kod crkve.
 
Povređeni dečak je zbrinut na licu mesta i nakon ukazane pomoći u težem stanju, sa politraumatskim povredama i bez svesti prevezen na odeljenje dečije hirurgije Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine. 

Teme

udesi
  • Beli

    07.12.2021 10:52
    Reljkoviceva jako opasna...
    U Reljkovicevoj ulici postoje dva prelaza na semaforu sa preradovicevom i kod tocka pesacki. Preci ulicu kada se stvore kolone je nemoguce retko ko ce stati, prelazenje moze da potraje i po 15-20 minuta. Vozila jure ulicom, neosvetljeno, manjak pesackih prelazaveoma, nebezbedno. Uradite vise nesto oterajte teretni saobracaj iz petrovaradina...
  • Slavko

    07.12.2021 10:41
    Pesaci
    Ne znam gde je tacno bila nesreca,samo cu izneti moje misljenje posto cesto prolazim tuda i samo se molim da nece biti problema:pesaci na tom mestu prelaze van pesackog prema ulici koja vodi direktno ka stadionu petrovaradina a tu je situacija u saobracaju brza i haoticna,mnogo vozila,kamiona,preticanje itd.!
    Takodje obratite paznju u Venizelsovoj ulici(tamo ono ukljcenje prema Temerinskoj i nadvoznjaku)-pesaci prelaze direkt u pravcu onog vulkanizera! A vozaci iz drugog smera jos vise tu ubrzavaju da bi krenuli prema Pupinovom mostu.
  • Monti pajton

    07.12.2021 10:14
    Šta treba još da vam se desi da izađete iz svoje debele buđave fotelje na ulicu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika