Osumnjičeni za ubistvo beskućnika u Kineskoj četvrti u pritvoru bar do Nove godine

Troje osumnjičenih za teško ubistvo A.P. iz Beograda u Kineskoj četvrti u Novom Sadu ostaće u pritvoru najmanje do 31. decembra.
Osumnjičeni za ubistvo beskućnika u Kineskoj četvrti u pritvoru bar do Nove godine
Foto: 021.rs
Za teško ubistvo u saizvršilaštvu koje se dogodilo 30. oktobra ove godine osumnjičeni su muškarci M.M. (41) iz Beograda, M.T. (44) iz Novog Sada, kao i žena Z.D. (38) iz Petrovaradina.

Kako piše Dnevnik, njima je odlukom vanpretresnog veća Višeg suda u Novom Sadu pritvor produžen do 31. decembra. 

Osim njih troje, koji su poput žrtve takođe beskućnici, za isto delo tereti se i M.Ž. (46), koji se nalazi u bekstvu i za kojim je raspisana poternica.
 
Oni se sumnjiče da su u Kineskoj četvrti, na Bulevaru despota Stefana kod broja 5, nasrnuli na A.P. iz Beograda, tukli ga rukama i nogama, a u jednom trenutku neko od njih je uzeo sataru i udario žrtvu, što mu je nanelo kobnu povredu.
 
Pretpostavlja se da su oni zajedno konzumirali alkohol, te i da su se posvađali, što je rezultiralo tučom koja je dovela do zločina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika