VIDEO, FOTO: Ugašen požar na Limanu, nema povređenih

Veliki požar izbio je na krovu zgrade, u ulici Jožefa Marčoka, na Limanu 4. Vatrogasci i dalje pokušavaju da ugase požar koji se proširio na ceo krov.
VIDEO, FOTO: Ugašen požar na Limanu, nema povređenih
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj izjavio je za 021.rs da u ovom incidentu nije bilo povređenih.

 

Kako javlja reporter 021.rs sa terena, građani se evakuisani iz stanova, a vatrogasci gase požar sa nekoliko strana. Vatrogascima iz Novog Sada pristigla je u pomoć i ekipa Dobrovoljnog vatrogasnog društva "Petrovaradin" sa dva vozila i 10 vatrogasaca. 

U jednom trenutku vatrogasci su uspeli da suzbiju požar, ali je vatra potom ponovo buknula. Prema snimcima koje su nam poslali građani, vatrogasci su požar gasili i unutar zgrade. 

"U početku se čuo zvuk kao da neko udara po limenkama, a onda smo primetili da je nestala kablovska. Kada smo shvatili da se radi o požaru krenuli smo ka izlazu i zvali smo jedne druge da izađu napolje. Požar je zahvatio tavan, tamo su šupe koje koriste stanari, neko gore ostavi gume ili druge stvar. Uglavnom smo pregradili šupe kartonima, pa je možda i sve to doprinelo požaru", rekao je jedan od građana novinaru 021.rs.

Kako se može videti na fotografijama do kojih je došao 021.rs, izgleda da je požar zahvatio nekoliko stanova.

  

Sa krova otpadaju crepovi na okolna vozila. 
 
Foto: Dejan S.
 
Policija pomera građane sa mesta kako ne bi došlo do incidenta ukoliko padnu kablovi kojima je zgrada povezana sa okolnim objektima. 
 
  • @Novosađanin

    16.12.2021 08:02
    Prvih nekoliko vozila koja su stigla na lice mesta stara su od 1 do 5 godina.
  • NS

    15.12.2021 15:35
    ???
    ZAŠTO NEMAJU PP APARAT ,MI IMAMO NA SVAKOM SPRATU ODAVNO,TO MORA PO ZAKONU I SVI SMO OSIGURALI SVOJE STANOVE PREKO DDORA.ZLO SE NE RADI GODINAMA NEGO ZA MOMENAT,NIKO OD NAS NE ZNA ŠTA NAS SUTRA ČEKA,TAKO DA NI TI LJUDI NISU KRIVI,TO MOŽE SVAKOM DA SE DESI,TREBA IM POMOĆI TO JE NAJBITNIJE,A SAD DA SE NEKO PREPUCAVA OKO TOGA TO SAD NIJE NI VREME NI MESTO,POMOČI TO JE PRIORITET,ALI IVDE SVI OKREĆU GLAVE KAD SU TAKVE STVARI U PITANJU. SVI PAMETUJU,A NIKO NE POMAŽE.
  • To

    15.12.2021 11:12
    su
    To su te sjajne nove zgrade, kod mene zgrade od 76 godine prošlog veka, tona zahteva da se kupi stan u istim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika