Šiđani negirali krivicu za brutalno prebijanje u Laze Telečkog, podneta i krivična prijava

Pripremno ročište u suđenju osmorici Šiđana, osumnjičenih za prebijanje trojice mladića u Laze Telečkog u februaru, održano je u ponedeljak u Višem sudu.

Optužnica je podignuta protiv B. D, N. B. i L. M. zbog pokušaja ubistva, a protiv V. S, M. M, D. N, M. M. i B. M. zbog nasilničkog ponašanja.

Kako saznaje Dnevnik, osmorica mladića su se izjasnila da ne priznaju krivicu, a glavni pretres je zakazan za mart sledeće godine.

Branilac okrivljenog M. B, advokat Radomir Munižaba, rekao je za Dnevnik da njegov klijent ne priznaje krivično delo koje mu se stavlja na teret i da će na glavnom pretresu to i dokazati.
 
Prema nezvaničnim informacijama, jedan od optuženih je, navodno, pre pripremnog ročišta, podneo krivičnu prijavu protiv dvojice oštećenih Osnovnom javnom tužilaštvu.
 
Kako je ranije navelo Više javno tužilaštvo, okrivljenima se na teret stavlja da su 20. februara u Ulici Laze Telečkog, ispred ugostiteljskog objekta Lazin sokak, prebili više ljudi. Teške telesne povrede zadobio je D. M, koga su pokušali da ubiju L. M, B. D. i N. B, dok je B. D. pokušao da liši života D. M, N. Š. i P. M, zadajući im oštrim predmetom ubodne rane u predelima tela u kojima se nalazi više vitalnih organa.
 
Brutalna tuča dogodila se oko 18 časova, a na snimku prebijanja trojice mladića koji se pojavio se na društvenim mrežama se vidi kako nekoliko momaka napada mladiće koji izlaze iz lokala.
  • Montag

    21.12.2021 14:45
    Idiotcine
    Ovo je za 10 godina zatvora za napadace, a za idiota koji ga onesvescenog sutira u glavu minimum 30.
  • Nikola

    15.12.2021 15:08
    Bez 10 godina je glupo osuđivati ih.
  • Istina

    15.12.2021 08:28
    Sta bi bilo
    A da neko predsednika ili nekog ministra i poslanika pretuce da li bi mu sudili na slican nacin i da li bi neki advokat tvrdio da su nevini...?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika