FOTO Jutro nakon požara u novosadskom Tempu: Vatrogasci i policija dežuraju, procenjuje se šteta

Vatrogasci su negde oko jedan sat posle ponoći uspeli da ugase požar koji je oko 23 časa izbio u hipermarketu "Tempo".
FOTO Jutro nakon požara u novosadskom Tempu: Vatrogasci i policija dežuraju, procenjuje se šteta
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs potvrđuje portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, u požaru niko nije povređen, a jedna žena je prevezena na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici jer se nagutala dima. U trenutku izbijanja požara u objektu se nalazilo desetak radnika i kupaca, a svi su na vreme evakuisani. 
Na licu mesta dežuraju vatrogasci i policija, koji su u pripravnosti.
Prema svedočenju očevidaca, plamen je izbio negde pri plafonu zgrade u Tekelijinoj ulici, neposredno pored kanala DTD. 
 
 
Za sada je teško proceniti kolika je materijalna šteta, a tačan uzrok požara biće poznat nakon istrage.
  • Podbarac

    23.12.2021 13:23
    Bez lupetanja
    Strasno je sto se desio pozar, dobro je sto nema ljudskih zrtava, a nas Tempo ce se brzo oporaviti! I "Uradi sam" je imao istu nesrecu, pa to sad niko i ne spominje. A sto se plata u Tempu tice... pa niko nije obavezan da radi za malu platu, ako mu ne odgovara. Eto, kako neko rece Lidl placa vise, pa neka idu u Lidl. Mada, u Tempu su radnici prema kupcima uvek bili predusretljivi, ljubazni... Tempu zelim da nam ubrzo otvori vrata obnovljenog objekta!
  • djkov

    22.12.2021 21:34
    Cudno
    Neobicno je da se ovako nesto desi u objektu koji radi 24 sata.Neko od zaposlenih ili musterija je morao primetiti prvi plamicak i zvati vatrogasce da ugase pozar dok se ne rasiri?
  • Sašo

    22.12.2021 19:31
    Pezos
    Voleo bi da tempo napravi objekat u Petrovaradinu kod stare ciglane na Bukovačkom putu.Mi bi bili zadovoljni s njima i oni s nama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika