Pešak oboren na keju, saobraćaj bio otežan

Na uglu Radničke i Keja žrtava racije kod Zepelina danas oko 16 časova povređen je pešak.
Pešak oboren na keju, saobraćaj bio otežan
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da povređeni muškarac ima 64 godine, te da je nakon što je zbrinut na licu mesta prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
Saobraćaj je zbog ove nezgode jedno vreme bio u prekidu, te su se na keju stvorile kolone vozila.

U toku je uviđaj.

Teme

udesi
  • Milan

    24.12.2021 09:15
    Žao mi je
    Nisam maloletan malouman lud ni blesav,nisam ga video,nisam mu ja slomio protezu,izgazili su je kolima svi brižni i kritični suvozači.Žao mi je uradio sam glupost ali jednostavno nisam ga video.Mislim da znam kako mu je kroz sličnu situaciju sam sam prošao.Kriv sam
  • nene

    23.12.2021 19:30
    Otac
    Dacu vam par detalja posto je u pitanju moj otac. Udario ga je gospodin na pesackom prelazu dok je uredno prelazio ulicu sa keja ka radnickoj ulici. U prvoj traci s njegove desne su mu stala dva automobila a u drugoj je ovaj psihopata bez trunke razmisljanja naleteo direktno na mog oca. Slomio mu je ruku, protezu zubnu bez koje sada ne moze da jede, ima kontuzije po celom telu i to sve je proziveo i ovako slab od nedavnog hirurskog zahvata koji je imao. On taj pesacki prelaz prelazi skoro svakodnevno poslednjih 40+ godina i ne moze mu se reci da nije gledao ili nije pazio ili sta ti ja znam.....
  • Zoki

    23.12.2021 15:58
    Narode prijavljujte taksiste!!
    Prijavljujte taksiste njihovim udruženjima!
    Zapamtite broj taksi vozila, vreme mesto i šta je dotični uradio.
    Pozvaće vas nadležni iz taksi udruženja kasnije, dobićete izvinjenje a taksista će proći sa 48h zabrane rada ili nekim sličnim ukorom.
    Verujte mi i to je nešto i to je sasvim dovoljno da znaju da im se ne isplati da budu bahati. Oni su jako dobro povezani i odma svi znaju šta je kolega "popio od kazne".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika