Počelo ponovljeno suđenje za ubistvo u Kovilju

Ponovljeno suđenje S.P (32) okrivljenom za ubistvo tasta J. B (61) koje se dogodilo 6. maja 2019. godine u Kovilju, počelo je u Višem sudu u Novom Sadu.
Počelo ponovljeno suđenje za ubistvo u Kovilju
Foto: 021.rs

On je prethodno, u aprilu, bio osuđen na 19 godina zatvora, a Apelacioni sud je presudu ukinuo zbog dva sporna detalja prethodne odluke, piše Dnevnik. 

Naloženo je da se ponovo sasluša supruga ubijenog, što je sada i učinjeno. Ona je, kao posebno osetljiv svedok, saslušana iz skrin sobe bez prisustva javnosti.
 
Takođe, sugerisano je da se pribave dopunski nalazi veštaka.
Predsednica veća sudija Ivana Josifović zakazala je nastavak suđenja za 25. i 30. mart naredne godine kada se očekuje i kraj suđenja.
 
Podsetimo, zločin se dogodio 6. maja 2019. godine, 45 minuta posle ponoći, u Proleterskoj 20, ispred kuće u kojoj je ubijeni živeo sa porodicom.
 
Zločinu su prisustvovale supruga i maloletna unuka ubijenog, a u trenutku ubistva okrivljeni je imao 2,47 promila alkohola u organizmu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika