Osmoro povređenih u udesima u Novom Sadu, među njima biciklistkinja, pešakinja i dete

Osam osoba povređeno je u sudarima koji su se tokom 24 sata dogodili u Novom Sadu.
Osmoro povređenih u udesima u Novom Sadu, među njima biciklistkinja, pešakinja i dete
Foto: 021.rs

U sredu, oko 6.10h, na kružnom toku Bulevara patrijarha Pavla i Bulevara Evrope, oborena je biciklistkinja stara 58 godina. Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, žena je zbrinuta na licu mesta i prevezena na Hirurgiju Urgentnog centra.

Oko 6.45h, u Petrovaradinu, u Preradovićevoj, ispred broja 55, oborena je 75-godišnja žena koja je išla peške. I ona je, nakon ukazane pomoći, prevezena u Urgentni centar.
Oko 17.20h, na Bulevaru patrijarha Pavla, kod lokala "Roseto", došlo je do lančanog sudara tri vozila u kojem je povređen 44-godišnji muškarac, koga je ekipa Hitne pomoći zbrinula na licu mesta i prevezla na Hirurgiju Urgentnog centra.
 
Dvadesetak minuta kasnije, na uglu ulica Save Vukovića i Zemljane ćuprije, u sudaru kombija i automobila, povređen je 34-godišnji muškarac, kome je pomoć ukazana na licu mesta.
 
U sudaru dva vozila do kojeg je došlo oko 18.10h, u Futogu, u Ulici Rade Kondića, povređeno je dete staro 10 godina koje je zbrinuto na licu mesta i 31-godišnji muškarac koji je, nakon zbrinjavanja, prevezen u Urgentni centar.
 
Još jedan sudar dva vozila dogodio se u Futogu, nešto posle 18.30h, na Bulevaru cara lazara, ispred broja 110. Povređena je dvadesetogodišnja devojka kojoj je pomoć ukazana na licu mesta.
 
Do sudara je došlo i pola sata posle ponoći, na uglu Ulice vojvode Šupljikca i Žitnog trga, kada je povređena jedna osoba stara 66 godina, koja je zbrinuta i prevezena do Urgentnog centra.

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika