Dva udesa na Bulevaru kneza Miloša, povređeno četvoro

Četiri osobe povređene su u dva udesa koja su se proteklog dana dogodila u Novom Sadu.
Dva udesa na Bulevaru kneza Miloša, povređeno četvoro
Foto: 021.rs

Oba udesa bila su na Bulevaru kneza Miloša.

Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, prva intervencija bila je oko 10 sati na Bulevaru kneza Miloša 26.

Tada je oborena 26-godišnja pešakinja, koja je zbrinuta i prevezena u Urgentni centar.
 
Nešto posle 22 sata dogodio se sudar dva vozila na uglu Bulevara kneza Miloša i Futoškog puta. U udesu je povređena 21-godišnja devojka, 26-godišnji mladić i 69-godišnji muškarac.
 
Povređena devojka je nakon zbrinjavanja prevezena u Urgentni centar, dok su preostalo dvoje povređenih zbrinuti bez zdravstvene potrebe da budu prevezeni u Urgentni centar. Kako kaže dr Krulj, ostavljen im je uput u slučaju potrebe za daljom lekarskom pomoći.
  • Radoslav Radivojevic

    31.12.2021 10:52
    Svuda sam vozio po svetu ovoliko bahatosti posebno na bulevarima nema nigde. Naprave dve trake za skretanje prave se ludi kad im ukazes ili ti prete nasiljem ubijanjem klanjem psuju i dokazuju svoj nivo kulture koji N.Sad nije nikada pre imao. Nikada.
  • dino badjo

    31.12.2021 08:38
    .
    Na ovom bulevaru nije vidjena saobracajna policija poprilicno dugo, zato se cesto ne staje pesacima na pelaze, a desna traka (gledano ka okretnici) je prirucni parking i to samo usporava i otezava saobracaj na jednom "bulevaru".
  • Ns

    31.12.2021 08:35
    Joj joj
    Na ovakvom terenu mi imamo vise udesa nego oni na Alpima.Sta je problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika