Šestoro povređeno u udesima tokom novogodišnje noći i poslednjeg dana 2021.

U četiri udesa koji su se dogodili u protekla 24 sata na ulicama Novog Sada povređeno je šestoro ljudi.
Šestoro povređeno u udesima tokom novogodišnje noći i poslednjeg dana 2021.
Foto: 021.rs

Kako za 021.rs kaže portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, do prvog udesa nakon kojeg su intervenisali došlo je nešto posle 6 časova ujutro na raskrsnici Ulice Petefi Šandor i Feješ Klare.

Tom prilikom poveređena su dva lica, žena starosti 42 godine zbrinuta je na licu mesta, a nakon toga prevezena u Urgentni centar KCV-a i muškarac starosti 34 godine, kome je nakon zbrinjavanja ostavljen uput da se po potrebi javi u Urgentni centar.

Sledeća intervencija bila je u 12.42 u Ulici Ćirila i Metodija ispred škole Jožef Atila, kada su nakon udesa žena i muškarac, oboje starosti oko 40 godina povređeni, pa zbrinuti na licu mesta i ostavljen im je uput.
 
U 13.30 na Bulevaru oslobođenja kod broja 55 oboren je pešak star 78 godina, koji je nakon intervencije hitne pomoći prevezen na hirurgiju KCV-a.
 
Na Trgu kralja Petra broj 3 u Sremskoj Kamenici povređen je 35-ogodišnji muškarac kada je kolima sleteo sa puta.
 
Njemu je na licu mesta pružena hitna medicinska pomoć, a nakon toga je prevezen u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika