Potvrđena optužnica protiv vozača džipa zbog nesreće na keju u kojoj je nastradala devojka

Potvrđena je optužnica protiv dvadesetdevetogodišnjeg O. K. iz Temerina, koji se tereti da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je nastradala Milica Milićević, a teško povređen njen momak.
Potvrđena optužnica protiv vozača džipa zbog nesreće na keju u kojoj je nastradala devojka
Foto: 021.rs

Optuženi dvadesetdevetogodišnjak je, kako se tereti, izazvao saobraćajnu nesreću, 7. avgusta, na Beogradskom keju, kada je vozeći džip "range rover" naleteo na devojku i mladića, koji su se nalazili na skuteru. 

Temerincu je produžen pritvor do 4. marta, zbog opasnosti od bekstva, jer je nakon sudara pobegao sa mesta nesreće, kao i zbog mogućnosti uticaja na svedoke, prenosi Dnevnik.

On se nalazi u pritvoru od hapšenja, koje je usledilo nekoliko sati nakon tragičnog događaja. 

Milica Milićević preminula je u Urgentnom centru, uprkos naporima lekarima, dok je dvadesettrogodišnji mladić zadobio teške povrede. 
 
Vozača je policija pronašla na osnovu otpale registarske tablice, nakon čega je dobio prijavu za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanja pomoći povređenima. 
  • Vlada

    05.01.2022 12:17
    @Bojan

    Tako je, džipovi nisu počinioci, nego samo simptom.
  • Bojan

    05.01.2022 10:52
    ...
    Možda ekipa nije shvatila, džipovi ne ubijaju nikoga već oni koji upravljaju njima. Isto važi i za kupee, sedane, hatchback-ove i karavane.
  • EvoOvako

    05.01.2022 09:57
    Na Podbari
    Kod škole Đ. Daničić tsalno se neka mamička voza sa Porsche Cayenne turbo i stalno se dere na decu da će joj oštetiti automobil.
    Izgleda da nije čula za kasko.
    A što se ovog dripca tiče - Jovanjica, Šarić i ceo niz je pušten, pa nek' iskoristi priliku da ima još malo fore da divlja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika