Motocikl naleteo na vozilo i sleteo s puta na Banstolu, troje povređenih

Novosadska Hitna pomoć u protekla 24 časa intervenisala je zbog dva saobraćajna udesa.
Motocikl naleteo na vozilo i sleteo s puta na Banstolu, troje povređenih
Foto: 021.rs
Kako je za 021.rs rekao portparol ove hitne službe, dr Zoran Krulj, prvi udes dogodio se u 11:37 časova u Svetosavskoj ulici u Kaću, ispred broja 11, gde su se sudarila tri vozila.
U ovoj saobraćajnoj nezgodi povređena je jedna 47-ogodišnja žena, koja je zadobila višestruke telesne povrede. Ona je zbrinuta na licu mesta i prevezena na hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine.
Drugi udes dogodio se u 12:50 časova na Banstolu, kod crkve. Tom prilikom motocikl je naleteo na vozilo, a potom sleteo u kanal kraj puta. Prema rečima dr Krulja, na poziv policije intervenisale su dve njihove ekipe i na licu mesta zbrinule tri osobe.
 
Muškarac star 46 godina zbrinut je na licu mesta i prevezen na odeljenje hirurgije KCV-a.
 
Takođe, zbrinuta je i mlađa ženska osoba, nepoznatog godišta, koja je s višestrukim povredama prevezena u Urgentni centar KCV-a.
 
Hitna pomoć je pružila pomoć i desetogodišnjoj devojčici, koja je zbrinuta na mestu udesa, ali nije bilo potrebe da bude prevezena u Dečiju bolnicu.

Teme

udes

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika