FOTO: Gorela napuštena kuća u Jovana Subotića

U požaru u napuštenoj kući u Jovana Subotića 6, oko 1 čas posle ponoći, povređen je tridesetdvogodišnji muškarac, saznaje 021.rs.
FOTO: Gorela napuštena kuća u Jovana Subotića
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj za 021.rs kaže da je njhova ekipa reagovala po pozivu policije i vatrogasaca, koji su gasili požar.

Prema njegovim rečima, muškarac je zadobio lakše povrede u vidu opekotina i u stabilnom stanju je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Iz MUP-a za sada nema nikakvih informacija o ovom požaru.
 
Prema nezvaničnim informacijama 021.rs, sumnja se da je do požara došlo usled boravka beskućnika u ovoj napuštenoj kući, u dvorištu koje se naslanja na gimnaziju u Njegoševoj ulici, kao i na druge objekte u Svetozara Miletića i Jovana Subotića.
 
 
Na licu mesta je vidljivo da je krov napuštene kuće potpuno izgoreo, a okolo se vide i spaljene stvari koje su verovatno vatrogasci izneli gaseći požar.
 
Stanari ovog kvarta novinaru 021.rs su ispričali da ovo nije prvi put da su vatrogasci morali da intervenišu zbog požara u nekom od napuštenih objekta u ovom dvorištu. 
  • Дуле

    14.01.2022 21:00
    То је део (остатак) некадашње кафане ``Код камиле``.1930. је срушен део кафане и направљена зграда на углу.
  • .

    14.01.2022 20:32
    NS je grad pozara.
    Najgori gradonacelnik ostavka!
  • Sakućnik

    14.01.2022 14:36
    @modesti
    Veliki broj beskućnika ne želi da noći u Svratištu, iz više razloga. Povečerje je u 22h, nema noćnog druženja, konzumiranje psihoaktivnih supstanci je najstrože zabranjeno, svi koji noće su obavezni da se okupaju i da promene veš (koji dobiju na licu mesta besplatno, tj. iz donacija).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika