Ponovo produžen pritvor mladiću koji je izazvao nesreću u kojoj je poginula novosadska učiteljica

Dvadesetjednogodišnjem P. K. iz Novog Sada, osumnjičenom za nesreću u kojoj je 7. novembra na Zrenjaninskom putu poginula učiteljica Tijana Bilić, produžen je pritvor do 3. februara.
Ponovo produžen pritvor mladiću koji je izazvao nesreću u kojoj je poginula novosadska učiteljica
Foto: 021.rs

Njemu je prethodno pritvor bio određen zbog uticaja na svedoke, ponavljanja krivičnog dela i uznemirenja javnosti, piše Dnevnik.

Istraga protiv P. K. pokrenuta je zbog sumnje da je, kršeći više normi Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, između ostalog i vožnjom pod uticajem droga, ugrozio javni saobraćaj, što je za posledicu imalo smrt Tijane Bilić (36).

Učiteljica iz Novog Sada poginula je u blizini skretanja za Kać, kada je na njeno vozilo direktno naleteo P. K. koji je, kako se sumnja, za volanom mercedesa bio pod uticajem narkotika.
 
On je, prema nezvaničnim informacijama, vozio automobil somborskih registarskih oznaka, kome je istekla registracija s probnom dozvolom, a analiza krvi uzete odmah nakon nesreće pokazala je da je bio pod uticajem kakaina i THC-a.
 
P. K. je u nesreći zadobio teške telesne povrede.
 
Komemorativni skup za novosadsku učiteljicu održan je početkom novembra u OŠ "Ivo Lola Ribar", u kojoj je predavala.
  • Zemlja čudesa

    18.01.2022 15:18
    Izgleda da dečko nema sreće... Našlo se para za jak auto i nešto praška, ali nema za više. Kao u onom prastarom vicu sa medom i papagajem u avionu - što se qrčš kad ne znaš da letiš?
  • Niko

    18.01.2022 09:42
    Ciji je?
    U nasem sada novom nezavisnom pravosudju dobice 6 meseci, uslovno na godinu dana, i izvinjenje sudije njegovom tati.
  • /

    18.01.2022 08:53
    /
    ovog otac drzi na odvikavanju inace bi vec bio na slobodi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika