Optuženom za nasilje u porodici određen pritvor, prekršio meru zabrane prilaska detetu

G. Č. priveden je zbog nasilja u porodici prema svom maloletnom sinu V. Č, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.
Optuženom za nasilje u porodici određen pritvor, prekršio meru zabrane prilaska detetu
Foto: 021.rs

Tužilaštvo navodi da je 18. januara, na osnovu prijave majke V. K. i zakonskog zastupnika maloletnog V. Č, naložilo zadržavanje osumnjičenog do 48 sati.

On je tog dana, pre podne, prekršio izrečene mere zaštite od nasilja.

Nakon što je osumnjičeni danas, 20. januara, priveden i saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu, tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda predložilo određivanje pritvora osumnjičenog G. Č. zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i uticaja na svedoke.
 
Osnovno javno tužilaštvo navodi i da će u skladu sa zakonom u daljem toku postupka sve dokazne radnje preduzimati hitno, dok će maloletnom detetu odrediti status posebno osetljivog svedoka.
 
Novosadsko tužilaštvo u saopštenju kaže i da je protiv G. Č. još 1. septembra 2020. godine podiglo optužnicu zbog krivičnog dela nasilje u porodici, zbog nanošenja teških telesnih povreda detetu, te da je taj krivični postupak i dalje toku pred Osnovnim sudom u Novom Sadu.
  • NS

    20.01.2022 20:55
    Zar je moguće?
    Osnovni sud u Novom Sadu!
  • djavo na lopati

    20.01.2022 16:06
    da vidimo sta ste naucili
  • Tamo 'vamo

    20.01.2022 15:52
    Odmah robijas,Taj se braca na delo kakva zabrana

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika