Vozač "audija" bio bez dozvole i pod dejstvom narkotika, osumnjičen i za nasilje u porodici

Novosadska policija uhapsila je T. I. (1986), zbog sumnje na nasilničku vožnju.
Vozač "audija" bio bez dozvole i pod dejstvom narkotika, osumnjičen i za nasilje u porodici
Foto: 021.rs
Sumnja se da je T. I. vozeći bez vozačke dozvole i pod dejstvom narkotika, na Grbavici udario u tri parkirana automobila, kao i u saobraćajni znak.
Policija je kod T. I. pronašla deset tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava, zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
Takođe, policija je tragala za njim jer je prekršio hitne mere, izrečene zbog sumnje da je učinio krivično delo nasilje u porodici.
 
T. I. je određeno zadržavanje do 24 sata i biće priveden, uz prekršajnu prijavu, prekršajnom sudiji u Novom Sadu.
 
Podsetimo, 021 je objavio i fotografije ovog incidenta kada je vozač belog "audija" danas na Grbavici oko 13 časova nasilnom vožnjom oštetio vozila i saobraćajni znak i potom pobegao peške. Nemarni vozač napravio je veliku štetu u udesu u kojem, na sreću, nije bilo povređenih.
 
  • FC Lazio

    27.01.2022 00:08
    Natalija platice lacio bez brige. Tihi preteko si.
  • Dooh

    26.01.2022 17:13
    hahaahahah
    Sergej da plati odstetu hahahahha
  • Dudarim II

    26.01.2022 13:03
    Skoda
    Da li je to opet oštećena škoda koja je i ore godinu dana stojala tako mesec dva slupana, isto tako su je parkiranu udarili?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika