Produžen pritvor osumnjičenima za organizovanje prostitucije u novosadskom klubu

Osumnjičenima za trgovinu ljudima koji se terete da su vrbovali devojke za prostituciju u novosadskom klubu, produžen je pritvor do 22. februara.
Produžen pritvor osumnjičenima za organizovanje prostitucije u novosadskom klubu
Foto: 021.rs
Iza rešetaka ostaju Novosađani M. Đ. (43), E. R. (73), G. V. (54), kao i P. K. (38) iz Trstenika. Z. D. (55) koji je državljanin Crne Gore, omogućeno je da se brani sa slobode, javlja Dnevnik.

Oni se sumnjiče da su zloupotrebili tešku situaciju pet devojaka da bi se za njihov račun bavile prostitucijom.

Oštećenim devojkama je određen status posebno osetljivog svedoka. One su već dale svoje iskaze iz skrin-sobe novosadskog Višeg suda.
 
Podsetimo, novosadska policija uhapsila je osumnjičene krajem decembra prošle godine.
 
Pretresima na više lokacija, u Novom Sadu, Trsteniku i Sivcu, policija je pronašla informatičku opremu, mobilne telefone, novac i dokumentaciju koja ukazuje na vršenje krivičnog dela, saopštila je policija.
 
Policija nije navela o kom klubu se radi.
  • djenkinim stopama

    31.01.2022 00:22
    sram ih bilo
    a u kom to klubu, pitam čisto iz radoznalosti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika