Žena poginula u sudaru automobila i kamiona u Petrovaradinu

Starija žena poginula je danas u saobraćajnoj nesreći u Petrovaradinu.
Žena poginula u sudaru automobila i kamiona u Petrovaradinu
Foto: 021.rs

Do udesa je došlo u Reljkovićevoj ulici, kod nekadašnje diskoteke "Točak".

Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, u sudaru automobila i kamiona poginula je žena stara 75 godina.

Nesreća je dogodila oko 14 časova.
  • Smarač

    31.01.2022 16:28
    Korupcija
    Saobracajna policija na starom putu za Bg stoji i naplaćuje putarine kao da im je babo ostavio,isto tako i preko mosta Slobode
  • Moj Petrovaradin

    31.01.2022 13:21
    Molimo više semafora !
    Molimo sve nadležne da hitno urede saobraćaj kroz Reljkovićevu ulicu i spreče dalje nezgode.
    Potrebno više semafora!
  • Steva

    29.01.2022 17:48
    nebeski narod
    Zamajavanje
    29.01.2022 • 11:28
    Istina koja se ne cuje
    Prvo na samom putu ulice Senoine i Reljkoviceve ne postoji nikakva putna signalizacija tj. Iscrtane linije niti oznaka ,,stop,, na samoj raskrsnici, drugo i veoma opasno znak stop se ne vidi iz pravca ul.Senoine jer je zaklonjen suvise desno u ul.Reljkovicevoj od same kuce.
    Svakako da deleimičnu odgovornost za saobr.nezgodu snosi grad Novi Sad ali je ludost oslobađati krivice vozača putničkog automobila koji je kako kažeš iz Šenoine ulice prošao kroz Reljkovićevu ulicu a da se nije prethodno zaustavio i pogledao levo i desno.Jer ako vozač ne razlikuje Reljkovićevu ulicu koja je tranzitna i vodi ka kvantaškoj pijaci od tamo neke Šenoine onda za takvog definivno nije saobraćaj i stvarno neznam koliko to treba da budeš pijan,drogiran i lud pa da poletiš kroz Reljkovićevu ulicu a da se ne zaustaviš ?A šta da je neko otkinuo znak STOP i ti ga nisi video i šibaj preko ulice jer nema znaka !!!??? E, jadna nam majka naša kakvih sve ludaka ima u saobraćaju i sa ovako bahatom vlašću dobro je da ne ginu ljudi svakodnavno kao na ratištima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika