Novosađaninu osumnjičenom za primoravanje žena na prostituciju produžen pritvor

Novosađaninu D. P. (80), koji je uhapšen zbog trgovine ljudima, ponovo je produžen pritvor koji može da traje do 16. marta, potvrđeno je za "Dnevnik" u novosadskom Višem sudu.
Novosađaninu osumnjičenom za primoravanje žena na prostituciju produžen pritvor
Foto: 021.rs
Optužnica protiv njega, koja je 17. avgusta podignuta nakon završene istrage, zbog opravdane sumnje da je učinio krivično delo trgovina ljudima u odnosu na šest oštećenih lica je potvrđena, ali još nije postala pravosnažna.
Za krivično delo za koje se tereti zaprećena je kazna zatvora od najmanje pet godina.
Sedamdesetdevetogodišnji D.P. uhapšen je 23. marta prošle godine zbog sumnje da je zloupotrebom teških prilika vrbovao i eksploatisao 14 žena radi prostitucije za pružanje usluga klijentima u njegovim improvizovanim salonima na četiri lokacije u Novom Sadu.
 
Oštećenima je tada određen status posebno osetljivih svedoka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika