Dve godine zatvora za pokušaj ubistva ispred kafića na Novom naselju

Dvadesetsedmogodišnji D. R. osuđen je na dve godine i dva meseca zatvora za pokušaj ubistva nožem na Novom naselju.
Dve godine zatvora za pokušaj ubistva ispred kafića na Novom naselju
Foto: 021.rs

Ova presuda izrečena je nakon sklapanja sporazuma o priznanju krivice između okrivljenog i Višeg javnog tužilaštva. Stranke su se odrekle prava na žalbu, javlja RTV.

Osuđenom je ukinut pritvor u kojem je bio oko godinu dana, a to vreme će mu biti uračunato u kaznu. 

Prema navodima optužnice, D. R. je 6. januara prošle godine ispred kafića u Ulici Todora Toze Jovanovića kuhinjskim nožem ubo sina vlasnika lokala. Sud je utvrdio da mu je bila smanjena moć rasuđivanja jer je bio pod uticajem alkohola.
 
Oni su se navodno prethodno raspravljali jer je D. R. pravio buku ispred lokala. 
 
Okrivljenom se stoga, uz pokušaj ubistva, stavljalo na teret i krivično delo ugrožavanje sigurnosti, od kojeg je pre sporazuma zastupnica optužnog akta odustala.
  • Johny Be Good

    11.02.2022 17:09
    smanjeno rasudjivanje
    Nista, ako planirate nekoga da ubijete ponesite flajku zestine pa kad izvrsite delo naroljate se fino i op godinu dve dobijes... presmesno nam je sudstvo..
  • Pfc

    03.02.2022 01:15
    Jel smes ti komso na ruke?
  • piskaralo

    01.02.2022 15:31
    Puno je dobio s obzirom da je onaj u Nišu za dvostruko ubistvo (deteta od 12 godina i čoveka) bez znakova kajanja dobio 6 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika