Tuča na Novom naselju: Tužilaštvo traži pritvaranje osumnjičenih za prebijanje mladića

Osnovno javno tužilaštvo zatražilo je pritvaranje mladića koji se sumnjiče da su učestvovali u tuči na Novom naselju, u noći između 29. i 30. januara.
Tuča na Novom naselju: Tužilaštvo traži pritvaranje osumnjičenih za prebijanje mladića
Foto: 021.rs (Screenshot)

Kako se navodi u saopštenju, ispred SC "Meridiana" došlo je do tuče u kojoj su učestvovali dvadesetjednogodišnjaci V. K, M. M. i V. E. Tom prilikom je dvadesettrogodišnji U. V. zadobio teške telesne povrede.

Trojica osumnjičenih su saslušani pred postupajućim zamenikom javnog tužioca. 

"Nakon saslušanja Osnovno tužilaštvo je na osnovu prikupljenih dokaza i sagledavanja činjeničnog stanja, sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu podnelo predloge za određivanje pritvora protiv V. K. i M. M. zbog mogućnosti uticaja na svedoke, dok je protiv V.E. podnet predlog za izricanje mere zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem iz čl. 197. Zakonika o krivičnom postupku", navodi se u saopštenju.
 
Podsetimo, nakon privođenja osumnjičenih, policija je saopštila da je isprebijani mladić izjavio da se sam povredio, te je odbio saradnju sa policijom u rasvetljavanju ovog krivičnog dela.
 
Njega je demantovao snimak koji se pojavio u pojedinim medijima i gde se vidi da mladića napada i tuče grupa mladića. 
  • Dragan

    07.02.2022 17:37
    Grad Kulture ...tamo negde...
    Dobro je....nisu pistolji radili....deca se potukla...
  • na pp ugovoru

    03.02.2022 08:31
    kultura...
    ... Bezbednjaci se useljavaju na periferiji Novog Naselja, ,,održavaće red" u gradu Evropske kulture; na mladima sve ostajeee...ŽALOSNO
  • ××

    03.02.2022 01:42
    Neo nesovac, neo nesovac koja transfestija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika