Počelo suđenje Snajperu za nasilništvo na utakmici, on smatra da ga mediji "razvlače"

Suđenje Slobodanu Milutinoviću Snajperu (36) i još četvorici za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi 2018. godine počelo je u novosadskom Višem Sudu.
Počelo suđenje Snajperu za nasilništvo na utakmici, on smatra da ga mediji "razvlače"
Foto: 021.rs

N. M. (34) N. T. (24) i K. R. (27) izjavili su da ne priznaju delo za koje se terete.

Snajper je takođe rekao da ne priznaje krivicu, ali da ne želi da odgovara na pitanja jer smatra da ga mediji "razvlače" u negativnom kontekstu zbog drugog postupka, prenosi Dnevnik. 

N. D. se nije pojavio na suđenju. 
 
Branilac Goran Karadarević protivio se predlogu Tužilaštva da se prikaže snimak sa sigurnosnih kamera sa lica mesta. On je ocenio da je snimak pribavljen na sporan način. On je takođe naveo da nije reč o grupi počinilaca kako se navodi u optužnom predlogu, zato što delo nije počinjeno po dogovoru. 
 
Okrivljeni se terete da su na sportskoj priredbi 3. juna 2018. godine u prostorijama Medžik stadiona prebili oštećenog B. M. Svi okrivljeni su osuđivani najmanje tri puta zbog nasilničkog ponašanja, a prvookrivljeni Milutinović više puta bio je na meti napadača.
 
Naredni pretres, na kom će biti saslušani svedoci, zakazan je za 6. april.
  • Dr Agoljub

    04.02.2022 11:01
    Obavesten
    Pusten je Snajper niz vodu...pao dogovor pre par meseci na najvisem nivou. Sad ce se na njemu pokazati sva efikasnost srpskog pravosudja.
    Trenutno je otvoren konkurs za njegovog naslednika, prijave su u toku, vidi se to ovih dana na NS ulicama!
  • Karakter

    03.02.2022 11:27
    Digli ruke svi od snajpera, policija i sud konacno rade kako treba
  • Bane

    03.02.2022 09:32
    ekipa
    Bitno je da je "mobilisao" sve balavce i sitne dilerčiće od 17 god pa na više. Što je najgore, ti bi za njega i život dali. Sa takvima nas čeka okršaj posle 03.04. ! U stanove će nam upadati!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika