Prijave protiv četvorice jer su pijani vozili Novim Sadom, Srbobranom i Žabljem

Četvorica vozača terete se za nasilničku vožnju jer su tokom vikenda u Novom Sadu, Srbobranu i Žablju vozili sa više od dva promila alkohola u organizmu.
Prijave protiv četvorice jer su pijani vozili Novim Sadom, Srbobranom i Žabljem
Foto: 021.rs

Saobraćajna policija je u protekla dva dana isključila iz saobraćaja 107 vozača i 18 vozila, a zadržala dvadesetoricu na teritoriji Južnobačkog okruga.

Među zadržanim prestupnicima bilo je onih koji su vozili pijani, pod zabranom vožnje ili su ponovili prekršaj.

Svi zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
 
Takođe, tokom vikenda je na području Južnobačkog okruga bila 21 saobraćajna nezgoda, sa dvoje teško i šestoro lakše povređenih.
 
U tom je u Novom Sadu bilo 12 udesa, sa dvoje teško i jednim lakše povređenim putnikom.
  • Brat

    08.02.2022 14:27
    Pesaci
    Sve najgore pesacima koji izlecu van pesackog i koji prelaze na crveno. To je osnovna kultura a ne poznavanje propisa. Posle neko ih udari i treba da ih zale, pesak koji prelazi van pesackog ili na crveno je samoubica i zasluzuje zatvor. Ako hoces da se ubijes onda skaci sa mosta ne bacaj se pod tudji auto.
  • Milos Pugelj

    07.02.2022 15:49
    Svakome se desi jednom...sve ove koji savesno krse vec izdane prekrsaje dozivotno oduzeti vozacku, sacekati ih sledeci dan malo dalje od ulice di stanuju i ako voze oduzimati auto dali fico ili Audi crni. Ubice nase dece koliko samo citam udarene dece i pesaka svaki dan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika