Uhapšen mladić zbog prebijanja na smrt muškarca u centru Novog Sada

Novosadska policija uhapsila je danas dvadesetjednogodišnjaka iz Žablja, zbog sumnje na ubistvo muškarca u centru Novog Sada.
Uhapšen mladić zbog prebijanja na smrt muškarca u centru Novog Sada
Foto: 021.rs

Kako navodi policija, sumnja se da je sinoć, u Kosovskoj ulici, tukao rukama i nogama šezdesetjednogodišnjeg Novosađanina koji je, od zadobijenih povreda, preminuo u Kliničkom centru Vojvodine.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
Kako saznaje 021.rs, muškarac je pronađen u Kosovskoj 7a, sa povredama glave.
 
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj navodi za 021.rs da su primili poziv oko pet časova ujutru sa informacijom da se u Kosovskoj ulici, ispred broja 7a, nalazi muškarac bez svesti.  Ekipa Hitne pomoći je povređenog muškarca zbrinula na licu mesta i prevezla ga na odeljenje reanimacije u Urgentni centar. Muškarac je preminuo po prijemu u Urgentni centar.

Policija je tokom prepodneva radila uviđaj na ovoj lokaciji. 

Teme

smrt
  • Dusan Dzigurski

    13.02.2022 22:21
    Sklanjajte ovog u zatvor na 40 godina mada ni to nije adekvatna kazna s obzirom na to sta je (i kako je) uradio.
  • Iznogud

    13.02.2022 15:12
    @Bananamen
    Tako je!
    Glasajmo protiv onih šta su rasprodali i pokrali državnu imovinu, protiv tajkuna iz DS i bivšeg DOS-a. To se zlo opet nadvija nad Srbijom.
  • Sofija

    11.02.2022 20:29
    Muzika
    Većina ovde ne može ni svog komšiju lepo da pozdravi, a kamoli nekog kao što je bio Bleki.

    Da su svi radili svoj posao, Bleki bi bio živ, reanimiran u Urgentnom, ovako...ili bi ostao na istom mestu gde je i bio.

    Kaže T. Bleki je bio jedan od onih koji je znao da svira instrument, a tako ga surovo ubiše. Sramota za sve surove ljude i neoliberalne kapitaliste. Kakvih je sve više.

    Adio Bleki

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika