Obarani pešaci i biciklisti, sudar kod ulaza u Petrovaradin

Pet osoba povređeno je u četiri saobraćajne nezgode na ulicama Novog Sada.
Obarani pešaci i biciklisti, sudar kod ulaza u Petrovaradin
Foto: 021.rs
Sva četiri udesa bila su u razmaku od oko tri sata.
Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, lekarska ekipa izašla je na teren u 11.42 zbog 82-godišnje biciklistkinje oborene na uglu Feješ Klare i Kotorske.
Žena je zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar.
 
Sedamdesetdevetogodišnji pešak oboren je nešto pre 12 sati na Bulevaru oslobođenja, kod Futoške pijace. Zadobio je višestruke povrede, a Hitna pomoć ga je zbrinula i prevezla na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 
Još jedan pešak oboren je malo posle 13 časova na početku Ulice Milana Tepića u Veterniku. Reč je, dodaje dr Krulj, o 85-godišnjaku kog je oborilo putničko vozilo, a i njega je lekarska ekipa zbrinula i prevezla na Urgentni centar.
 
Dve putnice u automobilu povređene su u sudaru do kog je došlo oko 14.30 na ulazu u Petrovaradin, kod Mol pumpe. Devetnaestogodišnja i 54-godišnja putnica prošle su s lakšim povredama, a lekarska ekipa im je ostavila upute za Urgentni centar u slučaju da im zatreba pomoć.
  • @Dragan Miskovic

    19.02.2022 19:26
    Nisu bahati soferi samo… i pesaci i biciklisti i vozaci se ne ponasaju u skladu sa tim da Novi Sad nije selo u kojem auto ulicom prodje na pola sata pa moze da se seta šorom
  • Gagi

    18.02.2022 15:40
    Gde su "oboreni" pešaci: na trotoaru, pešačkom prelazu? Kažite, pa da kritikujemo nesavesne vozače. Vozite Bulevarom oslobodjenja pa brojte pešake koji prelaze van semafora - trčeći, mileći, vodeći dečicu (da ih uče odmalena), momci, devojke, bake, deke, zdravi, sa posebnim potrebama...Neki se ljute ako ne stanete ili ne usporite da ih propustite. Čudo je da ih više ne strada.
  • Dragan Miskovic

    18.02.2022 10:44
    Svaki dan jedni te isti nasilnicki soferi ugrozavaju nas i nasu decu.
    Zasto Policija od ranog jutra ne prati te divljake i sankcionira i oduzimanjem auta kao sto radi sav normala svet za ovakve nasilnike. Meni je jedan preseko put divljao i srusio dete i pobegao ali kamera u autu itekako vazi na sudu vise puta sam prijavio i jos cu svakoga ko ugrozava mene ili druge. Uskoro pocinje rezanje guma svima koji divljaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika