VIDEO: Nesvakidašnja scena u Novom Sadu: Kamion gurao automobil u Temerinskoj

Nesvakidašnja scena zabeležena je danas prepodne u Novom Sadu, kada je nakon udesa u Temerinskoj kamion "gurao" automobil.
Kako se može videti na snimku na društvenim mrežama, nakon sudara, kamion je jedno 20 metara gurao automobil putem, uz redovan saobraćaj.
U udesu niko nije povređen.
Policija nije obavila uviđaj, jer je niko nije pozvao da interveniše.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Teme

udesi
  • Mrsoje Ns Satelit

    21.02.2022 21:02
    Kavurma je zakon
    U svetu postoji jedno carstvo,u njemu caruje drugarstvo....
    Tamo je sve lepo,tamo je sve.......
  • A71

    21.02.2022 14:15
    voznja
    Kada sednem u auto:

    1) znam da mi je leva noga u kovcegu
    2) desna u zatvoru
    3) svi sem mene u saobracaju su psihopate koji mogu uraditi bilo sta u bilo kom trenutku bez ikakve najave
    4) vozim defanzivno a ne agresivno, pomazem ostalima koliko je moguce
    5) ne koristim kocnicu nikada

    Nista od ovoga ne kazu u auto skoli, to je nakon mojih 170.000 km iskustva.

    Da razjasnim tacku 5) pre nego sto nekoga razbesnim:

    Treba uvek planiratu unapred, drzati rastojanje, voziti dozvoljenim brzinama, ili kako vec ide sabracaj. Kocnicu pipam samo da zaustavim auto u zadnjih 5 metara. Sve ostalo motorna kocnica. U hitnim slucajevima naravno treba kociti, ali do toga uglavnom dolazi samo ako ono planiranje nije islo kako treba. Potrosnja mi je smesna.



  • Zivan

    21.02.2022 08:56
    Nekultura
    Kada sam ja polagao, pre sto godina, saobracaj je bio uredjen. Npr, od stanice do mosta Slobode sa 60 km/h uhvatis zeleno i vozis. Prestrojavanje, pogledas u ogledala, das zmigavac. Polukruzno, udjes malo dublje u raskrsnicu, ne cimas u desnu stranu. parkiranje, pod 90 stepeni, tacno izmedju linija parking mesta a ne ukoso , na dva parking mesta.
    Naravno da je jedan od uzroka i mnogostruko povecan broj vozila ali nekultura, kratki zivci i sebicnost je najveci problem. Da ne pricam o otvaranju vrata i udaranju u tudje automobile, cesanju tudjih automobila i bezanju bez da se ostavi poruka i da ne nabrajam vise.
    Za sve ima lek, ako ne moze lepo i normalno, staviti kamere svuda i udarati po dzepu bez popusta. I nemojte da mi pisete kako kamere narusavaju privatnost jer ako se ponasas po zakonu onda te kamera nece uhvatiti u nekoj nedozvoljenoj situaciji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika