Mladić uhapšen zbog sumnje da je napao suspendovanog studenta Pravnog fakulteta

Jedan mladić je uhapšen zbog sumnje da je napao suspendovanog apsoloventa Pravnog fakulteta u Novom Sadu Stefana Karanovića.
Mladić uhapšen zbog sumnje da je napao suspendovanog studenta Pravnog fakulteta
Foto: 021.rs
Kako 021.rs saznaje u novosadskoj policiji, uhapšen je i zadržan P.G. (24) iz Čelareva.
 
On je osumnjičen za krivično delo laka telesna povreda.
Stefan Karanović je ranije izjavio da su ga juče napala trojica muškaraca, da su ga udarili štapom i napravili mu rasekotinu na glavi.
 
"Ujutro, kada sam bio na trčanju u okolini rodnog Čelareva, zaustavio se automobil i trojica muškaraca su krenuli da mi dobacuju da uđem s njima u kola i da idemo na pivo. Rekao sam da neću, a oni su onda izašli iz kola i napali me", ispričao je Karanović.
On je rekao da je prepoznao jednog od muškaraca i da je uspeo da im uzvrati i zatim pobegne preko šume i njiva do obližnje benzinske stanice, kada je pozvao policiju.
 
"'Doneću utoku i ubićemo te ovde na njivi kao psa', pretio mi je jedan od njih", rekao je Karanović i dodao da je bio u Hitnoj pomoći zbog rasekotine na glavi.
 
Stefan Karanović vodi brojne sporove protiv Pravnog fakulteta u Novom Sadu koji ga je suspendovao pod optužbama da je u medijima objavljivao članke o navodnom kriminalu na Pravnom fakultetu, što je on demantovao.
 
On je suspendovan i izbačen sa fakulteta na 36 meseci, a fakultet je u više navrata odbio da mu izda potvrdu o položenim ispitima.
 
Karanović je zbog toga upisao Pravni fakultet u Bosni i Hercegovini, gde je morao da započne studije otpočetka.
 
On je ranije izjavio da su mu pretili smrću nakon što je Upravni sud presudio u njegovu korist.
  • Halo?

    20.02.2022 18:02
    Mene samo zanima da li je pravni fakultet sve sto definise ovog mladica? Sve sto se dogodi u njegovom zivotu je organizovao fakultet??! Najlakse je ovako… smesno.
  • Super su

    20.02.2022 16:46
    Kad tako brzo uhapse mentole sa motkama koje čuvaju grafite mržnje nek se jave.
  • NesaM

    20.02.2022 15:27
    Pravni fakultet
    Ko se drznuo da dira u Milkova i Dekana :-) Dekan pobegne kad dodje inspekcija i nikom nista. Drzava u drzavi. Nije bitno da li je Stefan u pravu ili ne, bitno je da se ovde ne postuju ni odluke suda ni nista. Dekan u DSS, Milkov u DinaraDrinaDunav, idila :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika