Glavni pretres Novosađaninu osumnjičenom za primoravanje žena na prostituciju zakazan za 21. mart

U novosadskom Višem sudu održano je pripremno ročište u postupku protiv D.P. (80) iz Novog Sada koji je optužen za trgovinu ljudima, a glavni pretres je zakazan za 21. mart.

Protiv njega je optužnica podignuta 17. avgusta prošle godine zbog pomenutog krivičnog dela u odnosu na šest oštećenih lica, a za krivično delo za koje se tereti zaprećena je kazna zatvora od najmanje pet godina.

Ovaj muškarac je uhapšen 23. marta prošle godine i od tada se nalazi u pritvoru koji mu je poslednji put produžen do 16. marta. 

Iz saopštenja i snimaka policije se saznalo da su seksualne usluge pružane u salonima za masažu na nekoliko lokacija u gradu. 
 
Tada je tužilac u cilju zaštite žrtava seksualne eksploatacije oštećenima odredio status posebno osetljivih svedoka. 
  • Sofija

    23.02.2022 10:52
    Cemu sluzi ova vest?da pocnemo da verujemo pravosudnom sistemu?ovaj deda ce verovatno da umre pre nego bilo sta sistem dosudi,ako dosudi.posto ne znamo da li je u njenom " interesu".
  • Jelena

    23.02.2022 10:06
    Kazna
    Doživotna kazna je malo za ovakve ljude.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika