Suđenje bračnom paru Milutinović zbog nelegalnog oružja: Snajper u pritvoru, a brani se sa slobode

Glavni pretres protiv Slobodana Milutinovića Snajpera i njegove supruge u slučaju nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih materija zakazan je za 11. mart.
Suđenje bračnom paru Milutinović zbog nelegalnog oružja: Snajper u pritvoru, a brani se sa slobode
Foto: 021.rs

Oni će se pred sudom naći jer je tokom policijske akcije nakon ubistva MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (48) u njihovom stanu pronađen pištolj za koji nemaju dozvolu. 

Stefanović je ubijen 2. septembra, a pretres stana supružnika izvršen je tri dana kasnije, kada su privedeni.
Uroš Stefanović ubijen je kada je s Kovačevićem ušao u pasaž zgrade u Cankarevoj 8. Za njima je, kako se sumnja, uleteo automobil marke pežo, gde je bio bar jedan napadač koji je pucao. MMA borac, kako se pretpostavlja, bacio se pred Goranca kako bi ga zaštitio i primio je nekoliko hitaca u telo. On je preminuo na licu mesta, dok je Kovačević ranjen u ruku.
 
Za pucnjavu se sumnjiči D. J. (43) koji se predao novosadskoj policiji nepune dve nedelje nakon događaja. Osim njega, za pucnjavu se sumnjiči i bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća, za kojim je raspisana međunarodna poternica i koji je još u bekstvu.
 
Iako je Milutinović u ovom slučaju pušten da se brani sa slobode, on se ipak nalazi u pritvoru zbog slučaja otmice i zlostavljanja bivše devojke
 
On je u pritvoru od 19. septembra, zbog sumnje da je oteo i maltretirao bivšu devojku U. J. (23). 
 
Njemu je nedavno ponovo produžen boravak u pritvorskoj jedinici gde će, prema odluci Višeg suda, biti do 24. marta. 
  • juda

    24.02.2022 18:56
    dokle
    Dokle više. Ima li većih problema ili je ovaj najveći problem ove zemlje
  • Zemlja čudesa

    24.02.2022 10:30
    ?
    Supruga na robiji zbog oružja bez dozvole, bivša devojka oteta i zlostavljana... Šta je sa sestrom, majkom, babom?
  • Ništa ne razumem

    24.02.2022 10:26
    Kao španska serija ništa ne razumem ko je tu koga , zašto se ne manu osvete i žive običan život, sami sebi prave probleme

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika