Pet udesa u poslednja 24 sata: Biciklistkinja naletela na automobil, sudar na keju

Pet osoba povređeno je u isto toliko udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Pet udesa u poslednja 24 sata: Biciklistkinja naletela na automobil, sudar na keju
Foto: 021.rs

Kako za 021.rs navodi portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj, lekarska ekipa je prvu intervenciju imala juče oko 6.25 na kružnom toku Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića.

U udesu je vozač putničkog vozila oborio biciklistu, 59-godišnjeg muškarca, koji je zbrinut na licu mesta i u svesnom stanju prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

O udesu je obaveštena policija, navodi dr Krulj.

Još jedan vozač pregazio je osobu na uglu Radničke i Stražilovske ulice. Reč je o nezgodi u kojoj je oko 9.30 povređena 72-godišnja pešakinja, koja je u svesnom stanju prevezena na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 
I o ovom udesu je obaveštena policija.
 
Biciklistkinja je naletela na automobil u udesu koji se nešto nakon 11 časova dogodio na uglu Modene i Bulevara Mihajla Pupina. Četrdesetjednogodišnja žena je od lekarske ekipe dobila uput u slučaju da je potrebno da potraži pomoć u Urgentnom centru.
 
Sudar dva vozila dogodio se nešto pre 16 časova na Beogradskom keju, ispod Žeželjevog mosta. Povređena je 69-godišnja žena koja je bila iza volana jednog od vozila. Ona je zadobila lakše povrede. Ostavljen joj je uput u slučaju potrebe za lekarskom pomoći.
 
Tridesetdvogodišnja žena povređena je u sudaru dva vozila koji se nešto pre 19 časova dogodio u Futoškoj 77, prekoputa Urgentnog centra. Policija je obaveštena, a povređena putnica dobila je uput u slučaju lekarske nužde.
  • Svetlana

    26.02.2022 17:12
    Ucesnik
    Informacije koje ste dobili nisu tacne.Ja sam gospodja koju je u centru udario vozac automobila,tacnije taxi,a ne da sam ja biciklom udarila u njega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika