Sudar kamiona i autobusa na putu za Bački Jarak, četvoro povređenih

Četiri osobe povređene su u sudaru autobusa i kamiona jutros na putu za Bački Jarak.
Sudar kamiona i autobusa na putu za Bački Jarak, četvoro povređenih
Foto: 021.rs

Portparol novosadske Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže da je lekarska ekipa izašla na teren u 7.20 po pozivu.

Novosadska ekipa je zbrinula troje povređenih.

Reč je o 58-godišnjem muškarcu, 55-godišnjoj ženi i 72-godišnjem muškarcu, koji su prevezeni na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.
 
Takođe, na teren je izašla i Hitna pomoć iz Temerina, koja je zbrinula i u Urgentni centar prevezla jednu povređenu osobu.
  • srbo

    25.02.2022 18:46
    4 trake
    Ne mogu da verujem da u 21 veku, ne postoje 4 trake do Novog Sada, jer u čitavom mestu nemožeš nekada po 5 minuta izaći na cestu sa vozilom. Frekvencija saobraćaja ogromna, novaca ima, šta je problem? lijenost i nesposobnost imaju prioritet nad ljudskim životima, a da ne pričam o pešačkim prelazima i semaforima u samom mestu Temerin -Bački Jarak, a na toj deonici ginu i pešaci. Prvo mesto do Novog Sada bez 4 trake, ostali smo u 19 veku kompletna Opština Temerin.
  • Darko

    25.02.2022 15:28
    Semafor treba u temerinu kod zabavista i prema bloku22 opasna raskrsnica,..
  • Kile

    25.02.2022 12:32
    Proširiti trake
    Na ovoj deonici je ogromna frekvencija saobraćaja. Prostora imada se izgrade još po saobraćajna traka sa svake strane. Koliko znam i para ima, čim se Premijer liga plaća onoliko ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika