Produžen pritvor osumnjičenima za organizovanje prostitucije u jednom novosadskom klubu

Osumnjičenima za trgovinu ljudima koji se terete za vrbovanje devojaka da se za njihov račun bave prostitucijom u novosadskom klubu produžen je pritvor do 24. marta.
Produžen pritvor osumnjičenima za organizovanje prostitucije u jednom novosadskom klubu
Foto: 021.rs

Pritvor je produžen za Novosađane M. Đ. (49), E. R. (73), G. V. (54) i jednog Trsteničana P. K. (38), dok je državljanin Crne Gore Z. D. (55) pušten da se brani sa slobode, piše Dnevnik. 

Osumnjičeni su privedeni 25. decembra 2021. godine.

Pretresima na više lokacija u Novom Sadu, Trsteniku i Sivcu, policija je pronašla informatičku opremu, mobilne telefone, novac i dokumentaciju koji ukazuju na vršenje krivičnog dela, saopštila je tada policija.
 
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je 26. decembra počelo istragu zbog krivičnog dela trgovina ljudima.
 
U dosadašnjoj istrazi saslušano je pet devojaka kojima je tužilaštvo dodelilo status posebno osetljivog svedoka. 
  • Vladan

    28.02.2022 15:10
    @Cvejka

    Da li si ti to probala da ušunjaš u komentar kako su homoseksualci isto što i ubice i narkomani? Stvarno svakakav ološ obitava po zgradama...
  • *

    28.02.2022 11:19
    A koji je to lokal? Da znamo da ga izbegavamo...
  • Cvejka

    28.02.2022 11:11
    Hapšenja zbog prostitucije
    Novi Sad je posebno, zadnjih deset godina postao leglo svakakvih kriminalaca.Ubistva, tuče, droga, prostitucija , kako ženska, tako muška.Tri godine su mi nažalost iznad glave stanovali "homići".Svega sam se naslušala....Nema mladež od čega da živi pa se i kao dozvoljena populacija prostituiše.Džabe vlast pričaju kako smo siguran grad i prestonica kulture..Moj grad sve je opasniji za ono malo kulturnog sveta što je preostalo od njega.Kakvi su tek podstanari i podstanarke po Limanima...nema čovek mira ni ć da orospava od žurki, turbofolka do prvih petlova...Samo što nas tuku, kroz prozore padaju kese sa đubretom, staklena u plastična ambalaža. .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika