Osam saobraćajnih nezgoda u poslednja 24 sata, jedna osoba poginula

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, a četiri su lakše povređene.
Osam saobraćajnih nezgoda u poslednja 24 sata, jedna osoba poginula
Foto: 021.rs
U tom intervalu, na području Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede.
Policijska uprava u Novom Sadu je, 2. marta, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 254 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 11 vozača i i isto toliko vozila, a zadržana su četiri vozača, tri zbog vožnje od dejstvom alkohola, a jedan zbog mogućnosti nastavljanja ili ponavljanja prekršaja.
 
Oni će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Teme

udesi
  • Pop

    04.03.2022 08:00
    Bocke, udes po drugi put
    Juče i danas se desio udes u Bockama. Danas izvrnuto auto i verovatno ima ozbiljno povređenih.
    Voda koja se izliva na kolovoz je iz vodovodne cevi koju Vodovod ne popravlja već skoro godinu dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika