Po Novom Sadu vozio automobil s više od dva promila alkohola u organizmu

Ukupno 88 vozača i 25 vozila isključeno je iz saobraćaja tokom vikenda na području Južnobačkog okruga.
Po Novom Sadu vozio automobil s više od dva promila alkohola u organizmu
Foto: 021.rs

Zadržano je 20 vozača, od kojih 16 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a četiri zbog ponavljanja prekršaja, navode u MUP-u.

Među zadržanima zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan vozač tereti se i za nasilničku vožnju jer je u Novom Sadu vozio automobil sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.
 
Inače, tokom vikenda je na ovom području bilo 30 saobraćajnih nezgoda. U njima je jedna osoba teško, a sedmoro lakše povređeno.
 
U tom intervalu je na području Novog Sada bilo 19 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice zadobilo teške, a četiri lake telesne povrede.
  • Pitanje

    07.03.2022 14:02
    ?
    Koliko je promila alkohola imao van organizma?
  • Slobodan

    07.03.2022 13:44
    Što se tiče nasilničke vožnje, situacija u ulici Feješ Klare, na Telepu, je već decenijama više nego dramatična i beznadežna. Rat na točkovima.
  • Viktor

    07.03.2022 13:18
    Bog te mazo, izgleda policija treba svakog zaustavljati da bi ovi alkos nasilnici prestali da se bahate. Mogu misliti koliko ih je drogiranih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika