Suđenje mladićima za brutalno prebijanje u Laze Telečkog: Tvrde da su se samo branili

U nastavku suđenja osmorici mladića iz Šida koji se terete za tuču u Ulici Laze Telečkog u kojoj su dvojica dobili teže, a jedan lakše povrede, trojica okrivljenih juče su izneli odbranu.
Suđenje mladićima za brutalno prebijanje u Laze Telečkog: Tvrde da su se samo branili
Foto: 021.rs

Oni su tvrdili da im nije bila namera da nekog teško povrede i da su se samo branili, prenosi Dnevnik. 

M. M. je ispričao da ih je obezbeđenje lokala nakon "koškanja" zamolillo da izađu i da se jedan od oštećenih zaleteo u njegovog prijatelja.

"Ja sam instinktivno reagovao, u samoodbrani nekog možda udario", rekao je pred petočlanim većem.
 
Drugi okrivljeni, takođe M. M. rekao je da je došlo do "opšte gužve".
 
"Nisam više znao koji su moji, a koji njihovi. Video sam da M. dobija udarac od kojeg mu je, kako sam posle saznao, pukla vilica, a ja sam , pošto sam znao da on nije baš spretan, krenuo da ga zaštitim. Ne znam da li sam i koga udario, sve mi je zamagljeno", kazao je okrivljeni, a prenosi Dnevnik.
 
Istakao je da nije želeo nikoga da povredi.
 
V. S. je naveo da je bio "zatečen situacijom" i da je reagovao u samoodbrani.
 
Prema optužnici, osmorica momaka iz Šida ispred Lazinog sokaka" brutalno su pretukli dvojicu mladića u februaru prošle godine, a jednog lakše povredili. 
 
Oni se terete za nanošenje teških povreda, dok se ostalih pet učesnika u tuči terete za nasilničko ponašanje i brane se sa slobode. 
 
Te večeri, jedan od povređenih mladića primljen je u Klinički centar Vojvodine sa ubodnim ranama u predelu grudnog koša, dok je drugi teško povređeni mladić primljen sa ubodnim ranama u predelu grudnog koša, ramena i povredama glave. Dan nakon incidenta privedena su četiri učesnika u prebijanju, dok su u narednih nekoliko dana i ostala četvorica lišena slobode.
 
Snimak brutalnog prebijanja koji je uhvatila nadzorna kamera objavljen je na društvenim mrežama i izazvao veliku pažnju javnosti. 
  • 3. April!

    08.03.2022 10:08
    A kakve veze u ovoj zemlji ima šta se desilo, šta je na kamerama i šta optuženi govore?
    Šta je sa ubicom i naručiocem "zastrašivanja"(!?!) novinara Pantića? Šta je sa Mitrovićevim sinom? Šta je sa rušenjem u Savamali? Šta je sa ubistvom Olivera Ivanovića? Šta je sa slučajem Doljevac?
    Znamo svi šta je jedino važno u ovoj zemlji.
    Izađimo svi na izbore da glasamo!
    Naš glas je važan!
  • @Dragan Mišković

    08.03.2022 10:07
    ...
    Iz kategorije Nije se desilo.
  • Dragan Miskovic

    08.03.2022 09:44
    Nisam ja. Nismo to mi na videu. Nema problema video vestak ce da potvrdi a ti da platis vestacenje kad je takva izjava. Idemo dalje sve kukavice do kukavice tuku u grupama. Nikad necu zaboraviti jednog tipa u Engleskoj kako je sredio 6 gorila na ulazima koji su odjednom svi iz susjednih barova dosli kad je frka napali njih 6 na jednog a ovaj ih natamburao profesionalno da sam pljeskao. Na kraju doso Policajac da ga upuca sa onim elektricnim pistoljem nije stignuo ni da otkaci prekidac ovaj mu okrenuo pistolj u ruci i polomio prste. Legao i predao se a svima ostalima razbio glave i lezali su. Neka. I treba svako toliko da dobiju lekciju kad se bahate na 1 slabijeg.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika