VIDEO: Muškarac ranjen u pucnjavi na Detelinari, zadobio više prostrelnih rana

M. M. (32) ranjen je jutros u pucnjavi na Detelinari, saznaje 021.rs.
VIDEO: Muškarac ranjen u pucnjavi na Detelinari, zadobio više prostrelnih rana
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs je potvrdio da je njihova ekipa pružila pomoć muškarcu koji je zadobio povrede vatrenim oružjem u predelu noge.

"Naše ekipa je intervenisala u 6:33 časova u Molijerevoj kod broja 4 gde je zatečen muškarac star 32 godine sa više prostrelnih rana u predelu desne noge. On je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine", naveo je Krulj.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu za 021.rs da je ranjeni muškarac zadobio teške telesne povrede.
 
"U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljen je pacijent M. M. (32 godine) u hemoragičnom šoku, sa teškim telesnim povredama u vidu prostrelnih rana natkolenice i potkolenice. Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike pacijent je u trenutku ovog izveštavanja na operativnom tretmanu", rečeno je za 021.rs u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
 
Pucnjava se dogodila na parkingu, a kako 021.rs saznaje, na licu mesta je bilo više patrola policije i obavljen je uviđaj. Policija traga za napadačem.
 
 
Prema našim nezvaničnim saznanjima, ranjeni čovek je od ranije poznat policiji po krivičnim delima.
 
Blic je objavio da nezvanične informacije govore da se radi o klasičnoj sačekuši i da su učestvovala dva napadača od kojih je jedan pucao, a zajedno su pobegli kolima sa Detelinare.
  • El Chapo

    17.03.2022 08:46
    Meksiko, Kolumbija, ... Srbija, ...
  • Ole

    16.03.2022 20:01
    Orevod
    @Rajko
    Aj prevedi majke ti šta si napisao?
  • Bane

    16.03.2022 19:27
    leleeeee
    Leleeee, leleeee, lele bata @Rajko,
    kude se denu pravopis na teb'???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika