FOTO: Sudar dva vozila kod Doma zdravlja na Limanu, od siline udara "stojadin" završio na boku

Dva vozila, "astra" i "stojadin", sudarila su se danas oko 10 časova na Bulevaru cara Lazara, kod Doma zdravlja na Limanu.
FOTO: Sudar dva vozila kod Doma zdravlja na Limanu, od siline udara "stojadin" završio na boku
Foto: 021.rs
Od siline udara "stojadin" novosadskih registracija se prevrnuo i završio na boku, i na njemu je pričinjena znatna materijalna šteta, dok je "astra" prošla sa znatno manjim oštećenjima zadnjeg dela.
Prema navodima svedoka, žena koja je bila za volanom "stojadina" samo se ugruvala. Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, njihova ekipa dobila je poziv za intervenciju u 10:14 časova. 
 
Na licu mesta zbrinuta je ženska osoba stara 50 godina, koja je odbila da bude prevezena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, pa joj je ostavljen uput da se u slučaju potrebe javi u ovu zdravstvenu ustanovu.
"Stojadin" je preprečio jednu srednju traku ka Telepu, ali vozila uspevaju da ga zaobiđu i saobraćaj se i dalje odvija, iako pomalo otežano.
 
Policija obavlja uviđaj, koji bi trebalo da pokaže kako je do udesa došlo.
 

Teme

udes
  • Zec

    18.03.2022 22:28
    E moj @profo
    "Znaš kakvo je stanje u državi kada vidiš kakva kola voze prosvetni radnici..."
    Kako ste ih naučili tako vam i vode državu.
  • Profa

    18.03.2022 18:02
    Sposobnost
    Evo i ja sam profesor i vozim auto star 7 godina. Vec u perspektivi planiram da menjam za novije kroz godinu ili dve, po mogucnosti hibrid (benzin-struja). Sposobnost planiranja troskova zivota razlikuje osobu koja ima i koja nema. Znam porodice koje nema ker za sta za ujede, ali se detetu kupe patike od 180 eura i hrani sopstvena sujeta. Suprotno, znam porodice koje imaju kule i gradove, pa se ni dinar ne trosi uzalud.
  • Baki

    18.03.2022 08:20
    Starost vozila
    Koliko nebuloza, bezobrazluka...prosvetni radnik se poredi sa učenikom...stanju u državi...nije u mogućnosti da kupi ,, mlađa kola ,, ?!
    Što , nema dodatnih prihoda jer nema ekskurzija... Prst na čelo, razmisliti o realnosti..Šta god da se radi , sa bilo čije strane , uvek ima , bilo i biće kontraša..samo da su protiv. Bravo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika