Dečak na biciklu oboren na Telepu, pešakinja kod Daltonke

Četiri osobe povređene su u udesima koji su se dogodili u poslednja 24 časa.
Dečak na biciklu oboren na Telepu, pešakinja kod Daltonke
Foto: 021.rs

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da su četiri osobe povređene u isto toliko sudara.

U 7:51 časova u sudaru na uglu Temerinskog puta i Savske ulice u sudaru je povređen vozač automobila. U pitanju je žena stara 41 godinu, koja je nakon pružene pomoči prevezena u Urgentni centar.
Hitna pomoć je intervenisala i u 10:14 časova na Bulevaru cara Lazara kod broja 90. U sudaru dva automobila u kojem je došlo do prevrtanja "stojadina" povređena je žena vozač stara 50 godina koja je zbrinuta na licu mesta i potom je dobila uput za Urgentni centar u slučaju potrebe.
 
Treća nezgoda se dogodila u 17:38 časova na uglu Bogdana Šuputa i Adi Endrea kada je automobil udario dete koje je bilo na biciklu. Dečak star 15 godina je posle pružene prve pomoći prevezen u Dečiju bolnicu.
 
Takođe, nezgoda se dogodila u 18:40 časova preko puta Daltonke na Bulevaru oslobođenja, gde je oborena pešakinja stara 24 godine. Nju je Hitna pomoć prevezla u Klinički centar Vojvodine.  

Teme

udes
  • Nevenka

    17.03.2022 14:55
    Na Futoskoj kod Hotela Sheraton stoje 2 Policajca. Svaki dan bezobrazni taxisti i ostali da skrenu u grad sa B.Evrope prave 2 trake iako postoji samo 1. I ova dva gledaju i smiju se.
    Nek stanu kod Higienskog i kaznjavaju. Svako jutro pokupice 30 njih koji to ocito rade svaki dan.
  • Momir

    17.03.2022 10:41
    Telep je već decenijama prepušten na nemilost psihopatama na točkovima, sa minimalnim brojem čestito obrađenih raskrsnica. U tome prednjači ulica Feješ Klare, sa raskrsnicama visokog rizika u celoj svojoj dužini, posebno kod ukrštanja sa ulicama Petefi Šandora i Ćirila i Metodija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika