Počinje suđenje Novosađaninu za primoravanje žena na prostituciju u salonima masaže

U novosadskom Višem sudu danas će početi suđenje D.P. (80) optuženom za trgovinu ljudima.
Počinje suđenje Novosađaninu za primoravanje žena na prostituciju u salonima masaže
Foto: 021.rs

Dnevnik piše da će optuženi na suđenje doći iz pritvora gde se nalazi od 23. marta prošle godine, kada je uhapšen nakon policijske akcije, a poslednji put mu je pritvor produžen do 15. maja. 

Više tužilaštvo tereti D. P. za trgovinu ljudima u odnosu na šest oštećenih lica. Za to krivično delo zaprećena je kazna zatvora od najmanje pet godina. 

Podsetimo, javnost je o ovom slučaju saznala prošlog marta kada je policija upala u nekoliko salona masaže. 
 
Tada je saopšteno da se D.P. tereti da je zloupotrebom teških prilika vrbovao i eksploatisao radi prostitucije 14 žena, za pružanje seksualnih usluga klijentima u njegovim improvizovanim salonima za masažu, na četiri lokacije u Novom Sadu.
 
U cilju zaštite žrtava seksualne eksploatacije, javni tužilac je oštećenim licima rešenjem odredio status posebno osetljivog svedoka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika