Optužnica protiv lažnog vojnog policajca iz Kisača koji je dodirivao maloletnice

Osnovno javno tužilaštvo podnelo je optužni predlog protiv D. S. (27) iz Kisača zbog više krivičnih dela nedozvoljene polne radnje i dva krivična dela lažno predstavljanje.
Optužnica protiv lažnog vojnog policajca iz Kisača koji je dodirivao maloletnice
Foto: 021.rs

Portparolka novosadskog osnovnog suda Svjetlana Radovanović za Dnevnik je navela da je predlog podnet 16. marta, nakon čega je 18. marta krivično vanraspravno veće suda okrivljenom produžilo pritvor u trajanju do 30 dana zbog bojazni da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti delo.

D.S. je uhapšen zbog sumnje da se lažno predstavljao kao vojni policajac i neprimereno dodirivao devojčice.

Naime, kako se sumnja, on je 16. februara u Rumenki u Ulici Petefi Šandora obučen u uniformu Vojske Srbije zaustavio grupu od desetak devojčica i mladića i zatražio im lična dokumenta i rekao da će ih pretresti.
 
Osumnjičeni je tada ispipao maloletnice od kojih je najmlađa imala 16 godina, a isto je uradio i jednoj devojčici u Sremskoj Kamenici.
 
Devojčice su slučaj prijavile policiji, nakon čega je osumnjičeni uhapšen.
 
Tužilaštvo je ranije svim maloletnim oštećenima odredilo status posebno osetljivih svedoka.
  • Pravda

    22.03.2022 08:25
    Šta je sa bunga-bunga žurkama!?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika